Δωρεάν παιχνίδι με φάρμα - My Free Farm

Παιχνίδια φυλλομετρητή - upjers.com

My Free Farm - Τα χαρακτηριστικά στα παιχνίδια με ζώα

Τα παιχνίδια με ζώα είναι το πλέον διαδεδομένο είδος browser games. Αυτό οφείλεται στο ότι τέτοιου είδους παιχνίδια προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στο παίκτη. Το My Free Farm, δίνει τη δυνατότητα στο κάθε παίκτη να χτίσει τη δικιά του φάρμα και να φιλοξενήσει αμέτρητα ζωάκια. Φρόντισε δεκάδες ζώα και χτίσε τους το κατάλληλο σπίτι στη φάρμα σου. Πάρε ζωικά προϊόντα και πούλησε τα στην αγορά!


My Free Farm

Χτίσε τη δωρεαν φαρμα σου

Στο My Free Farm, το βραβευμένο farm game μπορείς να ζήσεις την αγροτική ζωή εντελώς δωρεάν, χωρίς download και χωρίς εγκατάσταση!

Τι είναι ένα farm game

Χτίσε μια δωρεαν φαρμα και νοιώσε τη μαγεία που προσφέρουν τα παιχνίδια με ζώα. Διάλεξε ανάμεσα σε δεκάδες φυτά και ζώα και ξεκίνα να παίζεις!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
πρόβατα

Σχετικά με το browser game

Ένα farm game είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στο ιντερνετ στο οποίο μπορείς να χτίσεις και να διαχειριστείς τη δικά σου φαρμα. Επέλεξε ανάμεσα σε δεκάδες φρούτα και λαχανικά για να φυτέψεις, χτίσε κτίρια παραγωγής και επεξεργασίας προϊόντων και φρόντισε τα ζώα της φάρμας. Στο My Free Farm εσύ αποφασίζεις πως θα εξελίξεις τη φάρμα σου. Μετέτρεψε τα άδεια και ξερά χωράφια σε ένα παράδεισο που θα ζήλευε ο κάθε αγρότης!

Τα καλύτερα browser games από την upjers

Σε αυτό το δωρεάν browser game θα γίνεις ο ιδιοκτήτης μιας φάρμας. Το παιχνίδι ξεκινάει με εσένα να αναλαμβάνεις μια παρατημένη φάρμα. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σου στα παιχνιδια στο ιντερνετ αλλά και τη βοήθεια του παιχνιδιού θα μάθεις γρήγορα πως θα κάνεις τη φάρμα σου τη πιο όμορφη και μεγάλη. Αυτό που κάνει το my free farm το καλύτερο παιχνίδι φάρμας είναι ότι εκτός από τη φροντίδα της φάρμας σου, μπορείς να ιδρύσεις μια λέσχη με φίλους και συμπαίκτες σου και να πάρεις μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσεις μεγάλα δώρα. Μετέτρεψε τη φάρμα σου σε ένα παράδεισο, και διακόσμησε το αγροτόσπιτο σου όπως εσύ θέλεις. Στο Me Free Farm εσύ είσαι αυτός που αποφασίζει!

Screenshot 4
Screenshot 5

Παίξε τώρα εντελώς δωρεάν!

Σου αρέσουν τα παιχνίδια με ζώα; Τότε παίξε εντελώς δωρεάν παιχνίδια σαν το My Free Farm και το My Free Zoo. H upjers παράγει browser games για όλα τα γούστα τα οποία μπορείς να παίξεις δωρεάν στο ιντερνετ. Χτίσε τη δικιά σου φάρμα στο My Free Farm και γίνει ο καλύτερος αγρότης όλων των εποχών!

Forum - My Free Farm