Χτίσε το δικό σου αγροτόσπιτο στο My Free Farm

Παιχνίδια φυλλομετρητή - upjers.com

My Free Farm - Δωρεαν διαδικτυακα παιχνιδια με φαρμα!

upjers παράγει παιχνιδια στρατηγικης και farm games σύμφωνα με τις προτιμήσεις και συμβουλές των παικτών της. Για αυτό το λόγο τα δωρεάν παιχνιδια φαρμας όπως το My Free Farm έχουν εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως. Γράψου και εσύ δωρεάν και ζήσε τη μαγεία που προσφέρει ένα παιχνιδι με φαρμα. Χτίσε τη δικιά σου φάρμα, φρόντισε τα ζώα σου και γίνε ο πιο πετυχημένος αγρότης στο ιντερνετ.


My Free Farm

Παίξε παρέα με τους φίλους σου

Στα παιχνίδια με φάρμες μπορείς να χτίσεις το δικό σου αγροτόσπιτο διακοσμώντας το όπως εσύ αποφασίσεις!

παιχνιδια στρατηγικής

Όπως σε όλα τα παιχνιδια στρατηγικής έτσι και εδώ μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου και να παίξετε πλάι πλάι με τις φάρμες σας!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
πρόβατα

Δυνατότητες My Free Farm

Το My Free Farm δεν είναι όπως τα άλλα paixnidia farma. Εδώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αμέτρητα φυτά και ζώα και να διακοσμήσεις τη φάρμα σου όπως εσύ θέλεις. Αλλά δεν είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό. Στη δικια σου φαρμα παιχνιδι και εκπλήξεις σε περιμένουν. Πέρνα από το περίπτερο λοταρίας και κέρδισε μεγάλα δώρα, ή πάρε μέρος σε διαγωνισμούς στην Αγελαδούπολη. Η απόφαση είναι δικιά σου!

Δωρεαν διαδικτυακα παιχνιδια στρατηγικης

Η επιλογή ανάμεσα σε δεκάδες φρούτα, λαχανικά, δέντρα, φυτά αλλά και ζώα είναι μόνο η αρχή στα παιχνίδια με φάρμες. Εδώ σε αυτή τη φαρμα παιχνιδι διασκέδαση αλλά και πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν. Χτίσε το δικό σου αγροτόσπιτο και διακόσμησε το όπως εσύ θέλεις. Διαχειρίσου το δικό σου χώρο για πικ νικ και σέρβιρε στους πελάτες σου νόστιμες συνταγές που θα ετοιμάσεις με τα προϊόντα σου. Φύτεψε ένα δάσος και πάρε ξύλο για να σκαλίσεις όμορφα αντικείμενα τα οποία θα πουλήσεις στους φίλους και συμπαίκτες σου, ή ίδρυσε μαζί τους μια λέσχη για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσετε πλούσια δώρα. Τα paixnidia farma σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

Screenshot 4
Screenshot 5

Φαρμες παιχνιδια και ζωάκια σε περιμένουν

Το My Free Farm ανήκει στα δωρεαν διαδικτυακα παιχνιδια στρατηγικης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει με έξυπνο τρόπο να διαχειριστείς τη φάρμα σου, να εκμεταλλευτείς τις αμέτρητες δυνατότητες του παιχνιδιού και να φτάσεις στη κορυφή της κατάταξης! Γράψου και ανακάλυψε τις φαρμες παιχνιδια και εκπλήξεις!

Forum - My Free Farm